中国成为世界第二大移动应用市场

据 Flurry 调查数据,中国已经成为仅次于美国的世界第二大移动应用市场。

数据显示,在 2011 年(1月—10月)中国应用使用量增长了870%,是排名前 100 名国家平均增速的 4 倍以上。

此外,中国应用下载量的份额增至 12%,次于美国 57% 的份额。

Flurry 预测,如果中国维持目前的增速,可能会在 2013 年底超越美国。

Via: TNW

不知道用户价值在世界上排第几?

Clicky Web Analytics

Advertisements

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 更改 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 更改 )

Connecting to %s